Noen har nettopp lagt inn en massiv 18 millioner BTC-kjøpsordre for å forhindre at Bitcoin krasjer til null

Når det gjelder kryptoer, regnes Bitcoin som kongen, og respektfullt. Imidlertid har det vært forhandlinger spesielt av anti-Bitcoin mennesker som tror Bitcoin en dag kan bli verdiløs. En av disse personene er gullfeilen Peter Schiff som hevder Gull er mye mer rustet til å vinne som en butikk med verdi enn Bitcoin.

Den siste dramatiske utviklingen i Bitcoin Era samfunnet kommer fra en Alistair Milne, en ganske ansett investor og gründer som fokuserer på Bitcoin og startups. Han er også CIO for Altana, et digitalt valutafond.

$ 180 000 låst opp

I en tweet kunngjorde Alistair at han har åpnet en ordrebok på Bitfinex for å kjøpe alle de 18,5 millioner Bitcoins som for tiden er i markedet. Forståelig nok er tallet 18,52 millioner fordi det er nær 3 millioner Bitcoins som ennå ikke skal utvinnes. I utgangspunktet ønsker Alistair å eie all Bitcoin i markedet hvis kryptoen noen gang faller til 0,01 dollar i pris.

Noen har nettopp lagt inn en massiv 18 millioner BTC-kjøpsordre for å forhindre at Bitcoin krasjer til null
Investoren fortsatte med å dele et skjermbilde av hele ordreboken, og fikk flere Bitcoin-fans til å strømme til hans innlegg for å bidra til tråden. Tilsynelatende tror ikke et stort antall av kommentatorene at Bitcoin noen gang vil falle til det nivået. Uansett låser Alistair hele 180 000 dollar i bestillingen.

Hva det betyr for BTC

Mens han kunngjorde sin flytting, gjorde Alistair en ganske interessant visning. Siden han planlegger å kjøpe all Bitcoin til 0,01 dollar, betyr det at Bitcoins pris aldri vil falle til $ 0 selv om hele kryptomarkedet krasjer.

Denne åpenbaringen utfordrer anslagene til mennesker som Peter Schiff og investoren Jim Rogers som har vært anti-Bitcoin i lang tid, og hevder at toppmynten er bestemt til en verdi av null dollar.

Kan Bitcoin virkelig krasje til null?

Fra et kritisk synspunkt er det vanskelig å tro at en populær toppmynt som Bitcoin kan ende opp med å krasje massivt til poenget med nesten null. For det første har Bitcoins adopsjon vært progressiv de siste årene, og mange mennesker har anslått prisen for å fortsette å skyte opp. Selv mennesker som Tim Draper og Tom Lee er faktisk seriøse bullish på Bitcoin.

Imidlertid, hvis det noen gang skjer, kan alle være sikre på at Alistair Milne vil sørge for at det aldri blir helt verdiløst.