B2BinPay: Bitcoin en andere Crypto-betalingen veilig en betrouwbaar accepteren

Als u kijkt naar het accepteren van cryptocurrency betalingen zoals Bitcoin, is een van de belangrijkste kwesties of alle transacties veilig zijn. Hoewel het een bekend feit is dat crypto-betalingen door de blokketentechnologie een veiligere betaalmethode voor goederen of diensten zijn, is de dreiging van internetfraude altijd duidelijk, dus u moet zich bewust zijn van het potentieel voor ongewenste activiteiten zoals hacken en het witwassen van geld.

Daarom is het zinvol om ervoor te zorgen dat u strenge maatregelen neemt om uw klanten te verzekeren dat alle transacties veilig zijn.

Geleidende KYT/AML-controles

Bedrijven moeten daarom alle transacties volgen door middel van KYT en AML procedures, ook wel bekend als Know Your Transaction en Anti-Money Laundering, respectievelijk.

De meeste mensen zijn nu vertrouwd met de KYC (Know Your Customer) regelgeving als het gaat om bankieren. KYT is het equivalent van de cryptowereld en houdt in dat alle aspecten van de transactie in kwestie worden onderzocht om volledige informatie over het apparaat, het bedrag, de tijd, de tegenpartij, enz. in real-time te verstrekken. AI-procedures zorgen ervoor dat de informatie wordt gematcht met het profiel van de klant, zodat voor elke transactie een nauwkeurige risico-inschatting kan worden gemaakt.

Ook het witwassen van geld brengt een groot risico met zich mee en daarom moeten bedrijven beschikken over sterke AML-procedures om te voorkomen dat illegaal verkregen geld dat een ingewikkelde opeenvolging van transacties heeft doorstaan, wordt behandeld.

Kortom, de AML-procedures houden rekening met het beleid en de wetgeving die financiële instellingen moeten aannemen om hun cliënten te controleren om het witwassen van geld en corrupt gedrag te voorkomen. De bijbehorende wetten die van kracht zijn, hebben betrekking op verschillende soorten transacties en criminele activiteiten.

De KYT- en AML-procedures zijn van groot belang voor de door de EU gereguleerde crypto-betalingsdienstaanbieders, die nu verplicht zijn zich aan strenge regels en voorschriften te houden. Ze zijn ook van toepassing op alle entiteiten die gerelateerde diensten verlenen en die verplicht zijn om ervoor te zorgen dat hun cliënten en bedrijfsactiviteiten veilig zijn.

Kristalanalyse

B2BinPay is een bekende EU-gereguleerde betalingsverwerker in de crypto-industrie die bedrijven in staat stelt om in een paar minuten tijd online cryptocrpuitbetalingen te verzenden, te ontvangen, op te slaan, te ruilen en te accepteren, veilig, beveiligd en kosteneffectief over de hele wereld.

De gebruikersbasis blijft groeien en omvat cryptocurrency uitwisselingen, forex brokers, en een veelheid van online winkels en handelaars die met vertrouwen hun activiteiten op een veilige en beveiligde manier kunnen uitvoeren. Dit is voor een groot deel te danken aan de twee jaar durende samenwerking met Crystal Blockchain, een platform voor blockchain-analyse (onderdeel van de Bitfury Group), waarbij Crystal analytics is geïntegreerd in het B2BinPay-platform om de naleving van de anti-witwasregels te versterken.

Crystal analytics is ontworpen om klanten en hun auditbalansen beter te controleren met als doel het voorkomen van witwassen en illegale activiteiten op het B2BinPay platform. Crystal analytics geeft een gedetailleerd overzicht van cryptocurrency transacties, inclusief identiteiten, risicoscores en transactiehistorie, en wordt door B2BinPay gebruikt om zijn due diligence te verbeteren en zijn cryptocurrency compliance processen te stimuleren.

Crystal is een ideaal platform voor bedrijven die handelen in cryptocurrency en die hun AML- en veiligheidsprocedures willen verbeteren en de strijd tegen illegale acties op blokkades willen winnen. Het platform zorgt voor een betere compliance en meer veiligheid, wat betekent dat zowel B2BinPay gebruikers als de blockchain gemeenschap als geheel er baat bij hebben.

Crystal Analytics, de toonaangevende KYT-compliancetechnologie in de sector, is daarom de perfecte partner voor B2BinPay, die ervoor heeft gekozen om samen te werken met het bedrijf om ervoor te zorgen dat al zijn klanten voldoen aan de anti-witwasvoorschriften. Volledige gegevensgerichte informatie met betrekking tot alle transacties betekent dat crypto-bedrijven goed kunnen voldoen aan hun toezichthouder:

✔Track de legitimiteit van crypto-fondsen

✔Fully in overeenstemming met lokale en wereldwijde regelgeving

✔Comply met AML/CTF-regelgeving met diepgaande onderzoeken per geval

✔Enhances due diligence en AML-nalevingsprocedures voor alle bedrijven die betrokken zijn bij cryptocrisis.

✔Monitor en controle over risicovolle transacties

✔Identify elke criminele activiteit op de blokketen

✔Automatically identificeren van activiteiten met een hoog risico, waaronder het volgen van ransomware-betalingen.

Meer in B2BinPay

Het aanbieden van crypto-betalingen kan zeer gunstig zijn voor bedrijven, waarvan velen al indrukwekkende resultaten zien in deze spannende nieuwe inkomstenstroom. Naast het aanbieden van een extra transactiemethode aan uw bestaande klanten, waarbij ze bijvoorbeeld in Bitcoin Up kunnen betalen, kunt u ook nieuwe klanten aantrekken die u zullen helpen om uw bedrijfsomzet te laten groeien.

B2BinPay is de ideale betalingsoplossing voor bedrijven die op hun beurt hun klanten een veelvoud aan mogelijkheden kunnen bieden:

✔Send. In tegenstelling tot het versturen van geld naar het buitenland, kunt u Bitcoin of elke andere cryptocentrische valuta naar iedereen sturen, vrijwel overal ter wereld.

✔Accept. Bied uw klanten Bitcoin, Ether, Ripple’s XRP, Bitcoin Cash, Litecoin, en nog veel meer als betalingsoptie aan

✔Hold. Veel klanten houden hun Bitcoin vast in de hoop dat de waarde ervan zal stijgen. Sla uw Bitcoin op in uw B2BinPay-account of maak het over naar een privé-portemonnee.

✔Transfer. Als u crypto naar uw eigen portemonnee wilt sturen, kunt u dat doen wanneer u maar wilt, eenvoudig en snel.

✔Convert. De conversie van Bitcoin is eenvoudig. Elk deel van uw Bitcoin-balans kan op verzoek worden geconverteerd naar een andere crypto.

Ondersteunde Munten, StableCoins en Munten

Munten: BTC, ETH, LTC, DASH, BNB, ADA, XMR, BCH, XRP, NEO, NEM, XLM, ZEC, EOS.

Stablecoins: USDT, USDC, GUSD, PAX, TUSD.

Tokens: OMG, BAT, KCS, en vele andere munten.

Kortom, B2BinPay biedt een handige manier om crypto-betalingen te accepteren en is een van de meest erkende en vertrouwde oplossingen in de industrie. Met een hoge mate van functionaliteit, gebruiksgemak en een focus op het hoogste niveau van compliance, zijn veilige, legitieme en transparante transacties allemaal onderdeel van het pakket met B2BinPay. Neem vandaag nog contact met ons op!