Aktiviteten på Bitcoin’s regulerede futuresbørs har aldrig været større

Åben interesse på CMEs Bitcoin-futuresmarked har ramt endnu en gang hele tiden, hvilket indikerer stigende interesse fra institutionelle investorer.

CMEs åbne interesse for bitcoin futures sidder i øjeblikket på $ 830 millioner, endnu en gang hele tiden.

For første gang nogensinde er en reguleret futurebørs nu i top 5-børser med åben interesse

Da Bakkt også ser større højder end nogensinde, kunne det indikere, at institutionelle investorer bliver mere og mere interesseret i Bitcoin Loophole.

Åben interesse på Bitcoin’s regulerede afledte markeder er steget gennem alle tiders højder, da institutionelle spillere fortsat interesserer sig for det unge aktiv.

Pr. Data fra Skew analytics har Chicago Mercantile Exchange’s Bitcoin- futures ca. 830 millioner dollars værd af udestående kontrakter. I øjeblikket er det kun OKEx og BitMEX, der har mere åben interesse på deres afledte platforme, hvilket gør CME’s åbne interesse til det tredje største på Bitcoin’s derivatmarked.

Uregulerede børser som BitMEX, OKEx, Binance og andre tiltrækker typisk mere futures trading end regulerede spillesteder som CME eller Bakkt. Futures-kontrakter giver handlende mulighed for at købe eller sælge et givet aktiv til en forudbestemt pris på et tidspunkt i fremtiden. Bitcoin-futures giver investorer mulighed for at spekulere i prisen på BTC uden faktisk at købe Bitcoin selv.

Og 2020 har været vidne til den hurtige stigning i regulerede spillesteder til Bitcoin futures trading, hvor CME især vokser op for at matche mængderne af dens uregulerede kolleger.

For eksempel er 830 mio. Dollars den seneste i en række af alle tiders højder, der begyndte den 27. juli, da den åbne interesse for CME steg til 725 mio. $. Dette knækkede det foregående højt på alle tider på $ 530 millioner, som blev indstillet kun to måneder før den 14. maj. Siden februar har den gennemsnitlige daglige handelsvolumen på CME-børserne klokket ind på omkring $ 335 millioner.

Bakkt, et andet reguleret handelssted, ser betydeligt mindre volumen end CME, men det har stadig oplevet en stigning i vækst også i 2020. Den samlede åbne interesse på platformen er steget næsten otte gange siden midten af juli og steg fra $ 3,7 millioner til $ 27 millioner. I løbet af den sidste måned er Bakks gennemsnitlige daglige volumen bare genert for 50 millioner dollars; til sammenligning har den gennemsnitlige daglige volumen over dens levetid været ca. $ 12,5 millioner.

Stigningen i aktiviteten på Bitcoin’s regulerede afledte spillesteder kommer på et tidspunkt, hvor den institutionelle interesse for Bitcoin aldrig har været højere

Hedge fund manager Paul Tudor Jones, for eksempel, lyste lyset på Bitcoin i maj, da han skrev i et brev til investorerne, at han forventer, at Bitcoin vil spille en nøglerolle i det, han kalder „den store monetære inflation.“ (Det er værd at bemærke, at Jones er lang Bitcoin via afledte produkter som futures, så det er muligt, at han bruger CME til beholdninger).

I slutningen af juli har amerikanske tilsynsmyndigheder grønne tændte banker til at deponere kryptoaktiver i et skridt, der blev betragtet som en legitimator for en branche, der er i strid med den traditionelle finanssektor.

Og med prisen på Bitcoin på vej op igen, kunne vi snart se flere institutionelle spillere henlede opmærksomheden på dette hurtigt voksende digitale aktiv.